• ···
Fra køkken til sofahjørne

Sommerferien er slut

Det er efterhånden et stykke tid siden, vi kom hjem fra sommerferie og efterhånden et stykke tid siden, at jeg har skrevet på bloggen. Jeg har været travlt beskæftiget med tage billeder af alle de tæpper jeg købte med hjem  fra vores sommerferie i Marokko. Samtidig har jeg liiige skulle passe bingo og bango, som hele tiden slås, skændes eller keder sig. 6 ugers sommerferie med de to bavianer, så er jeg ret tæt på at kaste dem begge ud af vinduet – jeg er oprigtig glad for, at de er tilbage i institution, så jeg kan få arbejdet lidt.

Vores sommerferie i Marokko var intet mindre end fantastisk – det er bestemt ikke sidste gang vi har været der, men den startede altså ikke så godt. Det skal jeg nok lige fortælle om en anden dag, når jeg har fundet memorykortet med alle vores feriebilleder på. Så Vera drøne rundt med det forleden og mistænker hende stærkt for at have proppet det i toilettet og trukket ud.

 

I mellemtiden sidder jeg og kæmper med noget teknisk på webshoppen. Jeg prøver at installere en zoom, så man bedre kan se de marokkanske tæpper, men hvis ikke man er et teknisk wiz, så er det godt nok kompliceret.

Har googlet det og fundet en chat, som omtaler emnet.

———————————————————————————————————–

De skriver:

The thumbs load a bigger pic (1024×1024) but the default loaded one is smaller (grande). If you load a 1024×1024 pic by default it would probably work how you’d like. Grande is just too close to the existing image size so you’re not getting much zoom.

You could be right – I only glanced at the code and saw that the thumbs loaded the bigger pics (bigger than grande). The only grande pic you have is the one that loads by default.

I would have thought that changing the anchor <a> around the main image would do the job

———————————————————————————————————–

Det er jo TOTAL sort snak!!?? Jeg fatter ikke en meter. Imens jeg kæmper videre, kan I kigge lidt på nogle af de tæpper jeg har købt her. Det er ikke dem allesammen der er kommet op endnu, men jeg arbejder på sagen.

 

 

 

 

IMG_4242

 

IMG_4126

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra køkken til sofahjørne