• ···
Indretning af pigernes værelse

Alenemor

 

IMG_6418[1]

Den Stille Jyde tog med drengene til London i Kristi Himmelfartsferien og hånden på hjertet, så glædede jeg mig lidt til at han tog afsted. Jeg elsker ham, bevares, men det er altså også meget rart at få lidt tid for sig selv med sine piger. Så kan jeg sidde og se romantiske film om aftenen og høre høj popmusik.

Og jeg må bare sige, jeg nåede ingen af delene.

I de fire dage vi var alene lavede jeg ikke andet end at rydde op, vaske tøj og servicerer de to bavianer.

Så ville de lege med lego, så ville de tegne, så ville de lave perleplader, så ville de hoppe i trampolin, så var de sultne, så var de tørstige, så ville de lege med vand. Og hver gang efterlod de sig et bombekrater af en anden verden. Jeg rendte konstant i røven på dem i 4 dage for at holde kaos på et absolut minimum. På et tidspunkt tillod jeg mig at sætte mig med en kop kaffe i en solstol, hvorefter jeg finder begge piger splitternøgne 50 m nede af vejen.

IMG_6422[1]

Fredag besluttede jeg, at vi skulle på en lille udflugt til det lokale byggemarked. At få de to piger gjort klar er simpelthen en test på niveau med frømandskorpsets optagelsesprøve.

 

“Prøv at læg dukken fra dig og tag dine strømper på”
“Hold op med at dril din søster og tag dine strømper på”
“Nej nej du skal ikke ud på trampolinen nu, du skal tage strømper på”
“Strømper NU!”
“Please vil du ikke godt tage strømper på, så får du en snack i bilen”

Ude i byggemarkedet rendte pigerne straks i hver sin retning og stod og råbte “MOOOAAAAAARRR” når de pludselig ikke kunne finde mig. Og selv om folk ikke sagde noget, kunne jeg godt mærke, at de synes mine piger var pænt irriterende, det syntes jeg faktisk også selv. Sjovt nok faldt de begge over den slikautomat der stod i byggemarkedet og da jeg skrapt afviste snoller, kastede de sig begge på jorden og spændte bue. Havde seriøst lyst til at slå den ene med den anden.

På vej hjem skulle LilleV på toilettet, så måtte trække hendes bukser ned og lade hende lave en dej af dimensioner foran en velfriseret villa. Resten af weekenden blev vi bare hjemme.

IMG_6428[1]

Jeg må bare sige det som det er, jeg nærer dyb dyb respekt for de kvinder der af den ene eller anden grund er alene med sine børn. Da Den Stille Jyde kom hjem, gik jeg straks ind og booked en efterårstur til New York med en veninde. Fandme om ikke det snart er tid til at Den Stille Jyde får sig nogle deeeeejlige kvalitetsdage med sine døtre.

Du kan følge bloggen og mit nye designfirma her. Følger du med, bliver jeg glad.

Desmaating.dk

Facebook: Klik her
Instagram: Klik her
Bloglovin’: Klik her

 

TinyTiny.dk

Facebook: Klik her
Instagram: Klik her

   

2 kommentarer

 • Gertrud

  Hej Ane,

  Tak for din mail. Jeg er glad for at du morer dig, det betyder at du også har været der:-)
  Små børn er ikke altid lutter glade dage.

  Kh

  Gertrud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  😄😄😄 Jeg græder af grin.
  Mine unger er 5 år, 2 år og 10 måneder, så jeg kender det alt for godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning af pigernes værelse